Afișez 1 - 24 din 226 de rezultate

Afișează 24

Baia poate avea un aspect mult plăcut atunci când toate lucrurile mai mici sau mai mari sunt depozitate într-un dulap pentru baie, fabricat din materiale de calitate superioară.

Magazinul online universal Cronix.md vă pune la dispoziție un asortiment larg de dulapuri pentru baie, fabricate din PAL, PVC, disponibile în diverse culori și dimensiuni.

Chiar dacă dulapurile au un preț foarte accesibil, la noi le puteți cumpăra și în rate la 0% cu 0 lei avans.

Totodată, magazinul nostru vă oferă posibilitatea de a achita modelul dorit cu cardul VISA sau MasterCard, precum și cu sistemele PayNet, WebMoney, inclusiv și plăți în Criptovalută;

Dulapurile pentru baie pot fi livrate, atât în Chișinău cât și în toate raioanele din Moldova: Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Cantemir, Călărași, Căușeni, Cimișlia, Criuleni, Dondușeni, Drochia, Dubăsari, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Hîncești, Ialoveni, Leova, Nisporeni, Ocnița, Orhei, Rezina, Rîșcani, Sîngerei, Soroca, Strășeni, Șoldănești, Ștefan Vodă, Taraclia, Telenești, Ungheni.

Puteți comanda produsele pe site ușor și comod sau puteți să ne contactați la tel 078 211 210 pentru a întocmi o comandă.