Afișez 1 - 24 din 69 de rezultate

Afișează 24

Mas. de uscat rufe Fram FCDV8T2B, Condensare, 8 kg, B, Alb

5499 lei
Mas. de uscat rufe, Incarcare la uscare (Bumbac), kg: 8, Clasa eficientei energetice: B, Tip de control: Electronic

Ați obosit să întindeți rufele prin toată casa sau la balcon, după fiecare spălare?

Dacă da, uitați de această problemă! Magazinul universal online Cronix.md oferă o gamă largă de mașini de uscat rufe, care se descurcă rapid cu orice tip de material, lăsându-l curat, plăcut la atingere, fără fire de păr, praf sau scame. 

Fie că vă doriți o mașină de uscat rufe de 7kg, 8kg sau 9k, la noi găsiți modele disponibile în diferite dimensiuni și culori.

Mașinile sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate și sunt importate de la cei de buni producători: Beko, Artic, Bosch, Indesit, Whirlpool, Samsung, LG, Heinner.

Chiar dacă mașinile de uscat rufe sunt la un preț foarte accesibil, noi vă oferim posibilitatea de a le cumpărate și în credit la 0%, cu 0 lei avans.

Oferim garanție și asigurăm livrare rapidă atât în Chișinău, cât și în toate raioanele din Moldova: Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Cantemir, Călărași, Căușeni, Cimișlia, Criuleni, Dondușeni, Drochia, Dubăsari, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Hîncești, Ialoveni, Leova, Nisporeni, Ocnița, Orhei, Rezina, Rîșcani, Sîngerei, Soroca, Strășeni, Șoldănești, Ștefan Vodă, Taraclia, Telenești, Ungheni.

Alegeți modelul dorit și nu uitați să plasați comanda pe site-ul nostru sau să ne contactați  la tel 078 211 210.