Descriere deshidrator universal SS-16:
– uscătorul de fructe este profesional, conceput pentru deshidratarea legumelor, fructelor, florilor (ceaiului), cărnii, peștelui, produselor de mare și ierburilor aromatice în condiții automatizate;
– uscarea alimentelor este un mod convenabil și economic de a crea gustări naturale, sănătoase și delicioase;
– posibilitatea de a regla fără probleme temperatura și ventilatorul asigură condițiile de temperatură necesare pentru uscarea diverselor produse.
Specificații tehnice uscător de fructe:
– Putere: 1500 W
– Tensiune: 220 V
– Tip de control: mecanic
– Temperatura maximă: 90°C
– Număr de niveluri (tăvi): 16
– Greutate: 24 kg
– Volum: 88 l
– Dimensiuni: 42x60x55 cm
– Material: inox alimentar
– Protecție la supraîncălzire
De ce deshidrator (uscător) universal SS-16?
Studiile arată că ar trebui să consumăm o mare varietate de fructe pentru a beneficia de toţi nutrienţii de care avem nevoie, ceea ce poate fi dificil în condiţiile normale. Din fericire, fructele deshidratate pot fi soluţia ideală pentru a ne putea bucura în în orice moment de un număr mare de nutrienţi şi vitamine. Pe lângă comoditate, consumul de fructe deshidratate/uscate are numeroase beneficii pentru sănătate.
Aici intervin avantajele oferite de uscătorul universal SS-16:
✓Deshidratăm foarte ușor diverse fructe și legume, fără prea multe griji;
✓Aparatul muncește și noaptea, astfel dimineața avem toate șansele să găsim deshidratarea terminată;
✓Aparatele noastre pentru deshidratat fructe și legume beneficiază de tehnologii testate de-a lungul timpului, acest lucru oferind clientului siguranța că uscătorul va funcționa fără probleme chiar după ieșirea lui din garanție.
✓Uscatoarele de fructe și legume beneficiază de suport tehnic și service un timp mai îndelungat față de alte produse similare;
✓Este dotat cu un sistem de automatizare al procesului de uscare pentru a asigura o calitate superioară și constantă a produselor;
✓Materialele din care este produs modelul Deshidrator universal SS-16 sunt rezistente și oferă durabilitate;
✓Eficiența termică a acestuia este mult superioară produselor similare de pe piață datorită sistemului unic de izolație termică, cât și al sistemului de automatizare și recuperare a căldurii;
✓Avantajul deshidratării alimentelor: se reduce cantitatea de apă din produse (ajung la un conținut de apă de până la 12%). Astfel se împiedică dezvoltarea microorganismelor, deoarece nu le este prielnic acest mediu.