Autoclavul din oțel inox alimentar AISI304 de 20 de litri este destinat preparării unei game largi de mâncăruri și produse, incluzând:
Legume și fructe conservate: castraveți murați, roșii, compoturi și gemuri.
Conservă de carne: tocană casnică, pateuri, chiftele în suc propriu.
Conservă de pește: somon conservat, sardine, ton.
Supe și bulioane: gata de consum după încălzire.
Mâncăruri din leguminoase: mazăre conservată, fasole, linte.
Mâncăruri la abur: legume, carne, pește, preparate la abur sub presiune înaltă, păstrând maximul de substanțe nutritive.
Autoclavele permit nu doar prepararea, dar și conservarea pe termen lung a produselor, menținându-le gustul, proprietățile nutritive și sterilitatea.
Avantajele autoclavului din oțel inoxidabil alimentar includ:
Rezistență la coroziune.
Igienicitate.
Durabilitate și fiabilitate.
Rezistență termică.
Durată lungă de viață.
Siguranța în utilizare.
Aspect estetic.
Calitatea autoclavului nostru de douăzeci de litri este garantată de certificatul european de calitate ISO 9001.
Și cel mai important avantaj – fabricăm autoclave din oțel inoxidabil din anul 2005 și avem o experiență vastă, fiind cel mai mare producător de articole din oțel inoxidabil din țară.