Dulapuri

Deschide categoriile

  Mese de toaletă

  Deschide categoriile

   Noptiere

   Deschide categoriile

    Paturi

    Deschide categoriile

     Rafturi și sertare pentru dulapuri

     Deschide categoriile

      Crearea unui dormitor frumos și modern la un preț accesibil în Chișinău, Moldova este un moment interesant și stresant.

      Camera dormitorului este considerată a fi cea mai intimă, de aceea mobilierul din ea ar trebui să fie cât mai armonios.

      Când alegeți mobila pentru dormitor, merită să luați în considerare stilul, calitatea și durabilitatea mobilei, pentru că anume acestea sunt detaliile care crează confortul.

      Nu știți unde să găsiți cel mai bun mobilier pentru dormitor în Chișinău?
      Cronix.md vine în ajutor cu o gamă largă de mobilă pentru dormitorul perfect pentru casa dvs.

      Visați și dvs. la un dormitor confortabil, stilat și modern?

      Magazinul online universal Cronix.md are grijă ca visurile dvs. să devină realitate, în cel mai adevărat sens al cuvântului.

      Dormitorul este, cu siguranță, cea mai intimă și relaxantă cameră din locuința dvs. Pentru noi este la fel. Astfel, magazinul nostru vă pune la dispoziție cele mai stilate și elegante paturi, cele mai comode dulapuri, noptiere și mese de toaletă și cele mai rafinate seturi pentru paturi, la cele mai mici prețuri din Chișinău.

      Mobila la comandă pentru dormitor este realizată din materiale de înaltă calitate, asigurându-vă astfel confortul de care aveți nevoie. 

      La noi puteți achiziționa orice model în rate la 0% și cu livrarea acestuia la domiciliu, atât în Chișinău cât și în toate raioanele din Moldova: Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Cantemir, Călărași, Căușeni, Cimișlia, Criuleni, Dondușeni, Drochia, Dubăsari, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Hîncești, Ialoveni, Leova, Nisporeni, Ocnița, Orhei, Rezina, Rîșcani, Sîngerei, Soroca, Strășeni, Șoldănești, Ștefan Vodă, Taraclia, Telenești, Ungheni.

      Cel mai mare asortiment de mobilă pentru dormitor la comandă din Chișinău, Moldova, îl găsiți la Cronix.md. Alegeți acum modelul dorit și plasați comanda pe site-ul nostru sau contactați-ne la tel 068 211 210.