Saltele cu arcuri bloc (32)

Deschide categoriile

  Saltele cu arcuri independente (68)

  Deschide categoriile

   Saltele cu memorie (2)

   Deschide categoriile

    Saltele cu vată (1)

    Deschide categoriile

     Saltele din spumă/spumă poliuretanică (18)

     Deschide categoriile

      Saltele fără arcuri (22)

      Deschide categoriile

       Saltele ortopedice (35)

       Deschide categoriile

        Imaginați-vă că veniți de la birou, după ce ați stat o zi întreagă pe scaun, vă puneți pe pat și simțiți cum arcurile saltelei vă intră în spate. 

        Da, știm, nu este cel mai reușit scenariu, însă pentru a-l evita, magazinul nostru vă pune la dispoziție cel mai mare asortiment de saltele, de calitate superioară, la cele mai accesibile prețuri din Moldova: saltele ortopedice, saltele cu arcuri bloc, saltele cu arcuri independente, saltele cu memorie, saltele din spumă/ spumă poliuretanică, saltele fără arcuri.

        Saltelele pentru paturi sunt disponibile în diverse culori și dimensiuni.

        Chiar dacă saltelele au un preț foarte accesibil, la noi le puteți cumpăra și în rate la 0%, fără comisioane.

        În ceea ce privește transportul, magazinul nostru asigură livrarea saltelelor atât în Chișinău cât și în toate raioanele din Moldova: Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Cantemir, Călărași, Căușeni, Cimișlia, Criuleni, Dondușeni, Drochia, Dubăsari, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Hîncești, Ialoveni, Leova, Nisporeni, Ocnița, Orhei, Rezina, Rîșcani, Sîngerei, Soroca, Strășeni, Șoldănești, Ștefan Vodă, Taraclia, Telenești, Ungheni.

        Alegeți-vă acum modelul de saltea dorit și nu uitați să plasați comanda pe site-ul nostru sau să ne  contactați  la tel 078 211 210.