Afișez 1 - 12 din 393 de rezultate

Afișează 12

Mașină de spălat rufe Heinner HWM-V6010D++

4499 lei
Garanție: 5 ani Adâncime: 49,7 cm Înălțime:  84,5 cm Lățime: 59,7 cm

Mașină de spălat rufe Heinner HWM-VF2610SD++

4999 lei
Garanție: 5 ani Adâncime: 49,7 cm Înălțime:  84,5 cm Lățime: 59,7 cm

Mas.de spalat rufe ingusta Heinner HWMV7012D++, 7 kg, 1200 rot/min, D, Alb

5090 lei
Mas.de spalat rufe ingusta, Incarcare max. (bumbac), kg: 7, Viteza max.de stoarcere, rot/min: 1200, Consum de apa in program, L/ciclu:

Mașina de spălat rufe a devenit un aparat de uz casnic fără de care nu ne mai putem închipui viața, fie că trăim în sat sau în oraș.

Alegerea unei mașini de spălat haine nu reprezintă întotdeauna o alegere foarte ușoară, însă magazinul universal online Cronix.md vine în ajutorul dvs și vă pune la dispoziție cele mai calitative, rezistente și funcționale mașini de spălat din Chișinău, Moldova.

Mașinile de spălat haine sunt fabricate din materiale de calitate superioară, astfel încât procesul de spălare să fie ușor și plăcut.

La noi mașinile de spălat haine sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, forme și culori: alb, negru, argintiu, gri, inox. Și sunt importate de la cei mai de încredere producători: Beko, LG, Candy, Gorenje, Heinner, Bosch, Eurolux, Haier, Hisense, Samsung.

Chiar dacă mașinile de spălat haine sunt la cele mai mici prețuri, noi vă oferim posibilitatea de a le cumpăra și în credit, cu 0 lei avans.

De asemenea, vă oferim posibilitatea de a cumpăra produsele și cu cardul VISA sau MasterCard, precum și cu sistemele PayNet, WebMoney, inclusiv și plăți în Criptovalută.

Oferim garanție și livrare rapidă atât în Chișinău, cât și în toate raioanele din Moldova: Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Cantemir, Călărași, Căușeni, Cimișlia, Criuleni, Dondușeni, Drochia, Dubăsari, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Hîncești, Ialoveni, Leova, Nisporeni, Ocnița, Orhei, Rezina, Rîșcani, Sîngerei, Soroca, Strășeni, Șoldănești, Ștefan Vodă, Taraclia, Telenești, Ungheni.

Alegeți acum modelul dorit și nu uitați să plasați comanda pe site-ul nostru sau să ne contactați  la tel 078 211 210.