Cutii poștale (3)

Deschide categoriile

  Figurine decorative (31)

  Deschide categoriile

   Organizare și Depozitare (21)

   Deschide categoriile

    Picturi și rame (25)

    Deschide categoriile

     Vaze (101)

     Deschide categoriile

      Elementele de decor reprezintă o modalitate superbă de a înfrumuseța grădina!

      Magazinul universal online Cronix.md oferă spre vânzare un asortiment mare de elemente de decor pentru casă și grădină: căldări din lemn, decorațiuni din lemn, halbă din lemn, roți din lemn, șevalete din lemn pentru pictori, suport pentru medalii, etc.

      Cu ajutorul elementelor de decor va puteți teleporta oriunde doriți dvs: într-un sat tradițional românesc, într-unul rusesc, la munte sau chiar pe o insula a piraților, de ce nu.

      Elementele de decor sunt disponibile în numeroase culori și dimensiuni, fiind importante de la cei mai buni producători din țară și din străinătate.

      Chiar dacă elementele de decor au un preț foarte accesibil, la noi le puteți cumpăra și în rate, fără a oferi un leu în plus.

      Oferim garanție și sigurăm livrare rapidă atât în Chișinău, cât și în toate raioanele din Moldova: Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Cantemir, Călărași, Căușeni, Cimișlia, Criuleni, Dondușeni, Drochia, Dubăsari, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Hîncești, Ialoveni, Leova, Nisporeni, Ocnița, Orhei, Rezina, Rîșcani, Sîngerei, Soroca, Strășeni, Șoldănești, Ștefan Vodă, Taraclia, Telenești, Ungheni.

      Cele mai deosebite elemente de decor vă așteaptă la Cronix.md!

      Alegeți acum modelul dorit și nu uitați să plasați comanda pe site-ul nostru sau să ne contactați  la tel 078 211 210.