Afișez 1 - 20 din 121 de rezultate

Afișează 20

Oglinda de perete Juno

720 lei
Tablă oglindă 4 mm cu teșit 10 mm.

BRIZ – 8 Dulap de perete

1100 lei
Mirror Breeze-8 este o soluție excelentă pentru hol, mai ales în combinație cu alte elemente din seria modulară. Modelul include

Oglindă, oglinjoară, unde sunt cele mai calitative, stilate și rezistente oglinzi pentru baie din țară?

Fără îndoială, la magazinu universal online Cronix.md, care vă pune la dispoziție o gamă largă de modele de oglinzi pentru baie, fabricate din materiale de calitate superioară, la cele mai mici prețuri din Chișinău, Moldova.

Oglinzile au un design modern, compact și pot fi integrate în orice decor, pentru a înfrumuseța camera de baie și, bineînțeles, pentru a o lărgi puțin.

Oferim garanție pentru toate oglinzile pentru baie și, totodată, oferim livrarea la domiciliu a acestora, atât în Chișinău cât și în toate raioanele din Moldova: Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Cantemir, Călărași, Căușeni, Cimișlia, Criuleni, Dondușeni, Drochia, Dubăsari, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Hîncești, Ialoveni, Leova, Nisporeni, Ocnița, Orhei, Rezina, Rîșcani, Sîngerei, Soroca, Strășeni, Șoldănești, Ștefan Vodă, Taraclia, Telenești, Ungheni.

Chiar dacă oglinzile pentru baie au un preț foarte accesibil, la noi acestea pot fi cumpărate și în rate la 0%, cu 0 lei avans.

Alegeți-vă chiar acum modelul și nu uitați să plasați comanda pe site sau să ne contactați la tel 068 211 210.