Seturi de mobilă (15)

Deschide categoriile

  Alegerea mobilei pentru camera copiilor nu reprezintă întocmai cea mai ușoară alegere, pentru că necesită timp și, bineînțeles, o abordare mult mai atentă și precisă. 

  Confortul, siguranța și starea de bine a celor mici depind, în mare măsură, de locul în care își petrec cel mai mult timpul.

  Magazinul online universal Cronix.md știe cât sunt de importante aceste detalii pentru părinți și vă pune la dispoziție un asortiment larg de mobilă pentru copii la comandă, la cele mai mici prețuri: paturi, mese, comode,  noptiere, pouf-uri și fotolii, dulapuri, pătucuri și seturi pentru dormitor.

  Toată mobila din această categorie are un design bine gândit, astfel încât să reziste timpului și să se potrivească atât pentru hobby-uri și jocuri, cât și pentru un somn liniștit.

  Mobila la comandă pentru copii este realizată din MDF și PAL melaminat, însă, de cele mai multe ori, clienții noștrii optează pentru  PAL melaminat, pentru că:

  • Este un material rezistent la deteriorări mecanice;
  • Este un material rezistent la umiditate și temperaturi ridicate;
  • Are un aspect atractiv;
  • Durabilitatea materialului;
  • Se aseamănă foarte mult cu structura lemnului natural;
  • Are un preț mai mic în raport cu materialele naturale;

  Cromatica, de asemenea, joacă un rol foarte important în dezvoltarea personală a copiilor, din acest motiv, la noi veți putea alege dintr-o varietate largă de culori vii: roz, albastru, alb/bej verde, coral și turcoaz.

  Mobila pentru copii la comandă disponibilă pe site-ul nostru poate fi livrată la domiciliu rapid și comod, atât în Chișinău cât și în toate raioanele din Moldova: Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Cantemir, Călărași, Căușeni, Cimișlia, Criuleni, Dondușeni, Drochia, Dubăsari, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Hîncești, Ialoveni, Leova, Nisporeni, Ocnița, Orhei, Rezina, Rîșcani, Sîngerei, Soroca, Strășeni, Șoldănești, Ștefan Vodă, Taraclia, Telenești, Ungheni.

  Pe lângă faptul că magazinul nostru vă pune la dispoziție o multitudine de modele fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, la cele mai accesibile prețuri, acesta vă oferă posibilitatea de a achita și în rate modelul dorit la 0%, cu 0 lei avans. Oare poate exista o noutate mai bună decât aceasta?

  Dacă sunteți în căutarea mobilei de înaltă calitate, personalizată pentru copii dvs.,  plasați acum comanda pe site-ul nostru sau contactați-ne la tel 068 211 210.