Aparate de vidat

Deschide categoriile

  Cuptoare încorporabile

  Deschide categoriile

   Hote și acccesorii

   Deschide categoriile

   Mașini de spălat vase

   Deschide categoriile

    Astăzi, o bucătărie fără electrocasnice incorporabile pare de neînchipuit.

    Aparate de vidat, plite incorporabile, mașini de spălat vase, cuptoare incorporabile, hote și accesorii – toate ne fac viața mai confortabilă, și toate sunt disponibile în magazinul universal online Cronix.md.

    Electrocasnicele incorporabile sunt fabricate din materiale de calitate superioară: email, inox, inox satinat, sticlă și sunt la cele mai accesibile prețuri din Chișinău, Moldova.

    Toate electrocasnicele sunt disponibile într-un asortiment larg de dimensiuni, culori și sunt importate de la cei mai buni producători: Beko, Bosch, Samsung, LG, Franke, Eurolux, Haier, Whirlpool, Heinner, Hansa, Gorenje.

    În magazinul nostru puteți beneficia de cele mai bune condiții de creditare, oferite de băncile cu care colaborăm de foarte mult timp.

    Totodată, noi vă oferim posibilitatea de a achita electrocasnicele incorporabile cu cardul VISA sau MasterCard, precum și cu sistemele PayNet, WebMoney, inclusiv și plăți în Criptovalută.

    În ceea ce privește transportul, asigurăm livrare rapidă atât în Chișinău, cât și în toate raioanele din Moldova: Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Cantemir, Călărași, Căușeni, Cimișlia, Criuleni, Dondușeni, Drochia, Dubăsari, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Hîncești, Ialoveni, Leova, Nisporeni, Ocnița, Orhei, Rezina, Rîșcani, Sîngerei, Soroca, Strășeni, Șoldănești, Ștefan Vodă, Taraclia, Telenești, Ungheni.

    Transformați-vă bucătăria într-un loc de vis!

    Alegeți acum modelul dorit și nu uitați să plasați comanda pe site-ul nostru sau să ne contactați  la tel 078 211 210.