Afișez toate cele 6 rezultate

Afișează 20

Pentru o copilărie mai dulce și zglobie, cumpărați-i copilului dvs un leagăn de exterior. Nimic nu-l va bucura mai mult de atât.

Magazinul online universal Cronix.md dispune de un asortiment larg de leagăne de exterior pentru copii: trambuline, tobogane, leagăne de exterior, la cele mai avantajoase prețuri.

Leagănele de exterior sunt fabricate doar din materiale de calitate superioară (lemn, plastic, metal, poliester) și sunt disponibile într-o varietate de culori, mărimi și modele.

În magazinul nostru puteți găsi modele de la diferiți producători, precum: Drewmax, Macaca Macaca, Saska Garden, Funfit.

Facem livrare rapidă și sigură atât în Chișinău, cât și în toate raioanele din Moldova: Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Cantemir, Călărași, Căușeni, Cimișlia, Criuleni, Dondușeni, Drochia, Dubăsari, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Hîncești, Ialoveni, Leova, Nisporeni, Ocnița, Orhei, Rezina, Rîșcani, Sîngerei, Soroca, Strășeni, Șoldănești, Ștefan Vodă, Taraclia, Telenești, Ungheni.

Dacă sunteți în căutarea unui leagăn de exterior pentru copii, plasați acum comanda pe site-ul nostru sau contactați-ne la tel 078 211 210.