Afișez toate cele 7 rezultate

Afișează 12

Dvs aveți în magazie o cositoare cu roți?

Dacă nu, acum e momentul potrivit să accesați magazinul nostru și să căutați modelul potrivit pentru dvs!

Magazinul universal online Cronix.md dispune de o gamă largă de cositoare cu moderne și ieftine, de la cei mai buni producători: Omac, Villager, Stiga.

Cu un ajutorul cositoarelor, tunsul ierbii și înlăturarea buruienilor devin floare la ureche, acestea pot curăța o suprafață de până la 5000 m².

Motorul cositoarelor este pe benzină, în 4T, cu o putere maximă de 7 CP. Pornirea utilajului se realizează manual. Capacitatea rezervorului pentru combustibil atinge 1- 4 L.

Pentru eficiență ridicată pe orice tip de teren, costisitoarele sunt dotate cu roți de cauciuc, potrivite profilului agricol.

Design-ul ergonomic și sistemul anti-vibrații sunt caracteristici importante pentru siguranță în momentul manevrării acestora.

Mânerul reglabil vă ajută să controlați cositoarele ușor și să le direcționați chiar și în zonele greu accesibile. Totul în deplină siguranță pentru tine.

În cazul în care nu dispuneți de resursele financiare necesare, la noi este posibilă și achitarea în rate.

Oferim garanție și facem livrare rapidă atât în Chișinău, cât și în toate raioanele din Moldova: Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Cantemir, Călărași, Căușeni, Cimișlia, Criuleni, Dondușeni, Drochia, Dubăsari, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Hîncești, Ialoveni, Leova, Nisporeni, Ocnița, Orhei, Rezina, Rîșcani, Sîngerei, Soroca, Strășeni, Șoldănești, Ștefan Vodă, Taraclia, Telenești, Ungheni.

Alegeți modelul dorit și nu ezitați să plasați comanda pe site-ul nostru sau să ne contactați la tel 078 211 210.